• Belkar Facility & Service

  "kwaliteit voor kwantiteit"

 • Schoonmaken is een vak

  Belkar Facility & Service is de vakman

 • Belkar Facility & Service

  Onderscheidend in schoonmaakonderhoud

 • Belkar Facility & Service

  "kwaliteit voor kwantiteit"

Specialistische schoonmaak

Een schone werkplek verhoogt de arbeidsmotivatie en verlaagt het ziekteverzuim van uw medewerkers. Schoonmaken geldt voor alle werk- en leefruimten in uw pand.

Door de ervaring binnen de schoonmaakbranche, zijn wij van mening dat een juiste offerte pas gemaakt kan worden naar aanleiding van een persoonlijk gesprek, een uitgebreide inventarisatie van uw pand, zijn bewoners en hun werkgedrag.

Wij denken graag mee, over hoe wij u optimaal van dienst kunnen zijn tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Door onze medewerkers te scholen wordt straks bij u ook schoongemaakt door vakgediplomeerd personeel.

Naast basisschoonmaak verzorgen wij met onze vakmensen specialistische schoonmaakwerkzaamheden:

Vloeronderhoud
Vloeronderhoud is van essentieel belang voor de levensduur van de materialen. Regelmatig goed en grondig reinigen en conserveren betekent uitstel van vervanging.

Bij vloeronderhoud kunt u denken aan alle voorkomende bedekkingsmogelijkheden, zoals marmoleum, pvc, tegels, marmer, hout, parket, beton. Door onze ervaring en het regelmatig bijscholen, zijn onze medewerkers op dit vakgebied uitgegroeid tot specialisten.
Bouwschoonmaak
In de bouwbranche wordt niet snel aan schoonmaak gedacht. Na bouwkundige oplevering is het voor de eigenaar zeer prettig dat het pand bouw- en/of inhuisschoon wordt opgeleverd. Bouwschoon opleveren is de grove bewerking voor de bouwkundige oplevering. Hierbij kunt u denken aan het zuren van de sanitaire groepen (cementsluierverwijdering), wassen en krabben van de ramen, bouwstof verwijderen van liggende delen en het opruimen van achtergebleven bouwmateriaal.

Na deze schoonmaak kunnen de bekleders, schilders, etc. direct aan de slag, zodat de snelheid gewaarborgd blijft in het bouwproces. Inhuisschoon opleveren is de verfijnde bewerking na het gehele bouwproces. Bij deze werkzaamheden wordt alles afgenomen en stofvrij gemaakt, zodat de eigenaar het object direct kan betreden.
Gevelonderhoud
De gevel is het visitekaartje van uw bedrijf of instelling. Gevelonderhoud is daarom van groot belang. Dit beslaat vele terreinen, waaronder het verwijderen van mosaanslag, graffiti, leuzen, enzovoort. Tevens kunt u voor het reinigen van zonwering bij ons terecht.
Glasbewassing
Glasbewassing is van groot belang voor het uiterlijk van uw pand en de staat van het onderhoud. Regelmatig goed en grondig wassen van de ramen en het afnemen van de houten en/of kunststof kozijnen, draagt eraan bij om grote kostenposten te vermijden of uit te stellen.

Bij het wassen van de ramen nemen wij altijd de staat van de ramen, kozijnen en de gevel op, zodat vroegtijdig beschadigingen of afbladderende verf gerapporteerd kan worden. Wij gebruiken gereedschappen en hulpmiddelen om veilig en correct al uw glas te kunnen wassen. Ook op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn.
Wilt u meer informatie over onze diensten en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn? Graag vertellen wij u wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem daarom dus contact met ons op. Wij komen graag samen met u in een persoonlijk gesprek tot de juiste oplossing.
Neem contact op»
Naar
Boven