• Belkar Facility & Service

  "kwaliteit voor kwantiteit"

 • Schoonmaken is een vak

  Belkar Facility & Service is de vakman

 • Belkar Facility & Service

  Onderscheidend in schoonmaakonderhoud

 • Belkar Facility & Service

  "kwaliteit voor kwantiteit"

Onderscheidend in schoonmaakonderhoud

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor regulier schoonmaakonderhoud van uw pand? Laat het schoonmaakonderhoud dan doen door Belkar Facility & Service. Wij hebben namelijk ervaring in het schoonmaakonderhoud van kantoorpanden, scholen en restaurants.

Het is goed om uw pand goed schoon te houden. Het zorgt voor een betere werksfeer, de hygiƫne is beter en u laat een goede indruk achter op uw bezoekers en klanten. Wel is elk pand en bedrijf verschillend. Daarom gaan wij het liefst eerst een persoonlijk gesprek met u aan, om zo een goed mogelijk beeld te krijgen van uw bedrijfssituatie en uw wensen.

Ons schoonmaakonderhoud is anders dan dat van anderen. Wij denken vanuit uw perspectief. Zo doen wij schoonmaakonderhoud dat lawaai maakt of op een andere manier overlast veroorzaakt, zoals stofzuigen, buiten uw kantoortijden en zijn onze werknemers betrouwbaar en zich bewust dat schoonmaakonderhoud u niet mag storen in uw werkzaamheden.

Ons schoonmaakonderhoud heeft nog meer voordelen:

Gemotiveerd personeel dat aanspreekbaar is.
Direct inzetbaar bij calamiteiten zoals wateroverlast.
Extra toiletronden voor vertrek.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Wilt u meer informatie over onze diensten en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn? Graag vertellen wij u wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem daarom dus contact met ons op. Wij komen graag samen met u in een persoonlijk gesprek tot de juiste oplossing.
Neem contact op»
Naar
Boven